top of page

ETT EGET TRAPPSTEG

Visa ditt stöd för Marötornet med en egen namnskylt på ett trappsteg. Ge en gåva på minst 5 000 kronor och få ditt namn på en graverad skylt på ett trappsteg.

Torndelar_edited.jpg
Rädda Marötornet!

Ge en gåva på minst 5 000 kronor och få ditt namn på en graverad skylt på ett trappsteg som sätts upp i samband med att tornet renoveras. Det går att gravera in såväl personnamn som företagsnamn. Skylten kommer att graveras på en aluminiumskylt och fästas på trappstegets framkant. Tornet har 100 trappsteg och det är först till kvarn som gäller!

Med namnskylten på ditt trappsteg visar du ditt stöd. Alla som bidrar värnar Roslagens kulturmiljö och hjälper till att rädda det unika Marötornet för framtiden. Ge gärna ett trappsteg som julklapp eller födelsedagspresent!

Tack!

insamlingEN

rädda marötornet

Alla som bidrar värnar Roslagens kulturmiljö och hjälper till att rädda det unika Marötornet för framtiden. Målet är att samla in en och en halv miljon kronor till renoveringen. Om vi inte skulle lyckas, kan vi inte rädda tornet.

Om vi lyckas med insamlingen, kan projektet att renovera tornet starta. Själva stommen är fortfarande i gott skick – rosten som man ser sitter bara på ytan. Men stegar, avsatser och plattformens golv är skrot. De behöver renoveras för att möjliggöra nya besiktningar och reparationer i framtiden. Tornet kommer fortsätta att resa sig upp över Marö och synas på långt håll för alla som rör sig i farleden.

bottom of page