top of page

Vi har samlat in över 250 000 kronor


Nu har vi nått fram till december, och Marö ligger täckt med snö. Samtidigt pågår insamlingen till Marötornets renovering, och på kort tid har vi redan fått in över 250 000 kronor! Vi är mycket tacksamma för alla gåvor!


Många givare har nappat på möjligheten att ge 5 000 kr och få ett unikt tryckt blad av konstnären Carin Ellberg som tack. Andra har skyndat sig att skänka samma summa för att försäkra sig om att få sitt namn graverat på ett av Marötornets hundra trappsteg. Det finns också möjlighet att ge en slant som högtidsgåva, eller bara skänka en valfri summa för att värna Roslagens kulturmiljö.



Målet är att samla in en miljon kronor, och vi hoppas att information om insamlingen fortsätter att spridas till alla som är intresserade.


Varför inte önska sig eller ge ett bidrag till Marötornets renovering som julklapp? Mottagaren får ett fint julklappsbrev med posten eller som pdf. Den som vill få en utskrift med post, måste göra beställningen i god tid så att det hinner fram till jul. Läs mer här.

Comments


bottom of page